Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Centrul Italiei
Форум Velo.md > Поездки > Дальнее зарубежье / Приезд гостей
posmag
Dintr-o curioasă serie de intamplari m-am nimerit a fi intr-o zonă destul de interesantă a Italiei pentru un scurt timp. Aşa că am rugat un prieten bun să imi trimită bicicleta de acasă şi m-am pus pe treabă (pedalat) in weekend-uri...

Ce a ieşit puteţi citi in dările de seamă ce urmează : unu , doi, trei, patru, opţional )))

Оmi cer iertare in avans pentru timpul pe care (posibil) o să vi-l răpesc cu buchiile mele smile.gif
Tatiana_c
Un grand merci pentru timpul răpit )))
"Nu am mai reuşit să filmez coborîrea pentru că nu puteam fixa normal aparatul foto..."
Da' ai cazut ori ba? ))

Thanks pentru look-uri, superbe! smile.gif
ma-xx77
хорошие местечки!
Kernel
Multumesc Ruslan!
Mi-a facut placere sa citesc povestirile tale! Citind buchiile shi privind pozele, pe un scurt timp am simtit ca sint acolo, alaturi de tine smile.gif Itzi doresc multe aventuri interesante, si asteptam noi povestiri!
Ennigma
Posmag-e
Frumos si interesant!

P.S. Pacat ca nu am putut ajunge si eu pe acolo smile.gif
posmag
Tatiana_c, nu, nu am cazut. smile.gif Tie iti datorez un "pirojok"+un pachetel de servetzele+o sticla de apa+ scuze ca nu ti le-am mai dat atunci ))

ma-xx77, da..e frumos pe aicea

Kernel, Ma stradui sa mai scriu...Merci!

Ennigma, Te tin minte de la interviu )) Sa stii ca ai pierdut doar peisajele..nimic mai mult!

Si iata si un UPDATE... Ceva nou... Poftim la citit/vazut.
posmag
Si inca un UP )))
posmag
Şi încă o istorioară... Dacă eram fără biciletă vedeam numai televizoru cred că)))
posmag
Inca un ride, la 25_04_2012.
Kernel
Цитата(posmag @ 27.04.2012 - 00:13) *

Inca un ride, la 25_04_2012.

A trebuit sa citesc povestirea cu batista la gura, ca "salivam din belsug" smile.gif
Bravo - frumoase poze, bine descris, shi la capitolul video faci progrese smile.gif
Sper ca shi eu voi ajunge cindva prin acele locuri.
posmag
Kernel, Degraba incepem ride-urile mai lungute prin Moldova. So weekend warriors - fiti atenti la anuntzuri )))
Tatiana_c
posmag, atenția e maximă!...

P.S.: weekend warriors - sounds powerful ))
posmag
Între timp am mai pedalat eu pe acicea, ce s-a mai adunat postez tot în tema dată :

Unu
Doi
Trei
Tatiana_c
posmag, vreau mai multe detalii despre inscriptia si flagul de pe ghidon. Ce, cum, unde...?
posmag
Încă un mic ride. Sper să vă placă. CLICK.
posmag
Am schimbat tipul de bicicletă şi de pedalat. Oricum mă împart cu voi cum e pentru început. Aşa e.
phill
Pe asfalt mai bine este cu o cursiera...si pe drumurile din poze se merge si pe slicuri...corectati-ma altii daca nu am dreptate ca nu am citit textul am dat click doar pe poze...
posmag
phill, corect, se mergea ușurel și pe slikuri, doar că uneori mai intram și prin pădure. Sau coboram un pic de pe munte. Și uite că mi-a plăcut și astă primăvara am încercat altceva și iată rezultatul:
Unu
Doi

Și mai sunt dar le voi posta pe măsură ce editez video-urile.
posmag
Încă una - voila.
posmag
Update.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.