Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Furca Rst Capa 80mm
Форум Velo.md > Технические вопросы, снаряжение, здоровье > Технозона
meorfi
Salut.
Furca de la bike-ul meu MTB, necesita cred ca o profilaxie, ca nu am facut-o de ceva timp.
Si mi-ar prinde bine cateva sfaturi in "arta" ingrijirii.
Modelul e asta: http://velo.md/catalogue/index.php?productID=2031

In profilaxie includ (curatarea + lubrifierea). (Cum se face mai bine curatarea, si cu ce lubrifiant mai bine de facut lubrifiere?)

Multumesc anticipat pentru pareri.
ХВОСТ
Менять крупноблочно,а пока катать и не заморачиваться wink.gif
VeloS
meorfi,
Sus pe furca desucesti reglatoarele. Pe acolo scoti arcurile si elastomerul.
Speli arcurile de lubrifiantul vechi (cu apa calda-fierbinte si cu solutie de spalat, ceva de tipul "Fairy").
In partea inferioara a furcii (in regiunea, unde de furca se fixeaza roata) sunt niste bolturi. Le dessurubezi si scoti "picioarele" din "pantaloni".
Stergi binisor inauntru de lubrifiantul vechi. Daca furca e veche, lubrifiantul va fi de culoare inchisa de la particulele de praf si metal. Ungi toate partile mobile cu lubrifiant nou (ceva dens, de tipul la "Солидол"), strangi totul in ordinea inversa in care ai desfacut furca.
Fixezi roata si pleci sa primesti noi impresii placute de la mersul pe bicicleta. wink.gif
meorfi
@ХВОСТ - rolleyes.gif
@VeloS - multumesc. Weekend-ul urmator se prevede a fi "murdar de Солидол"... biggrin.gif biggrin.gif
павел
Капец, раньше капа 650 лей стоила! sad.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.