Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: De Unde Se Iau "dintii De Sarpe"
Форум Velo.md > Технические вопросы, снаряжение, здоровье > Технозона
trek
Cine ce parere are sau stie precis? Cum se sparg rotile in doua parti ale camerei? Clar ca e din cauza ca se loveste camera de obada la palitura. Inseaman oare asta ca roata nu e umflata destul de bine?

Pentru orice informatie eu am Continental Twister 1.9 care sunt destul de usoare, ceea ce inseamna ca si cauciucul nu este foarte gros ca sa protejeze camera. Dupa cite stiu eu pentru XC se recomanda ca rotile sa fie putin mai moi ca sa se agate mai bine.
Ajuta camerele cu lichid intern pentru lipirea instantanee a asemenea gauri duble?
Ce pareri?

PS.Cine are Giant XTC 2 (albastru) si poarta foarma tot albastra Nalini? La fel are par lung. Ne-am luat azi impreuna sa ne fugarim prin padure la riscani si ne-am pierdut fara sa facem cunostinta. Eu mergeam mai incet si l-am pierdut:)
Dima
Цитата(trek) *

Ajuta camerele cu lichid intern pentru lipirea instantanee a asemenea gauri duble

ajuta, a mai scris lumea despre chestea asta lichida pe forum au fost si lincuri de la youtube, dar oricum chiar daca ajuta nu e normal sa se sparg rotile fara sa se loveasca tare de ceva, am mai intilnit pe forum informatia ca au mai fost cazuri cind apareau taieturi si rupturi de la simple crengi desi riderul nu are multe kg, ce greutate ai? umfla le mai bine, nu cred ca cauciucul nu protejeaza tubul intr-atit si ramine fara defectari..

Цитата(Петрович) *

"Типичный случай у велосипедистов матрасников. Велосипед лежит на земле, велосипедисты на полянке пивко попивают. Тут из кустов выползает змея принимают покрышку за соперника покусившегося на ее территорию и, кусает ее.Принимая свист выходящего воздуха за последнее издыхание удовлетворенная уползает назад."
С уважением, Ваш Н. Дроздов

вот такой боянчик, перечитал опять пооржал biggrin.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.