Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Caliperul Xt E Prea Strins
Форум Velo.md > Технические вопросы, снаряжение, здоровье > Технозона
trek
Am asa o problema dupa ce am schimbat sistema de frynare pe XT. Am incercat sa eleberez caliperul, sa trag frina si apoi sa-l fixez inapoi. A ajutat dar nu in masura necesara. Este asta o problema doar initiala pina se rod oleaca placutele sau e ceva ce trebuie fixat?

Poate sa fie rotorul Giant mai gros decit XT?
Eqwilibrium
rotorul Giant "?! nu am vazut asha ceva ! De regula toate discuri - au aceeashi grosime - standard tre sa fie oricum .

trek, pe minere de frinare nu sunt niste reglatoare de distanta intre saboti ? Pe Avid juicy este asha ceva . Tre sa ajute cu libertatea caliperului .
trek
la mine e DualControl si parca nu prea vad unde ar fi astea instalate decit linga pistonul care apasa uleiul sad.gif
trek
mai pe scurt mam uitat eu la el si am gasit ca in jurul pistonului este ceva de invirtit
Изображение
Lam eliberat pina la capat si parca sa eliberat binisor dar nu destul. Cred ca e prea mult ulei in sistema. Va trebui sa eliberez putin dar nu prea am facut asta niciodata si ma tem sa nu scap prea mult.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.