Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| curcubeu |
12.05.2014 - 23:14
|
|
Участник Группа: Пользователи Сообщений: 149 |
|
| Vuk |
13.05.2014 - 08:37
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 85 |
Deci ai trecut vama pe bicicleta, fara a urca in vreun autobuz? S-au apropiat, le-ai aratat pasaportul biometric, l-au verificat, ti l-au intors si ti-au permis sa treci fara a-ti pune intrebari despre scop, bani, etc? corect!au spus doar ca teoretic ar trebui sa incarc bicicleta in masina,dar nu a fost necesar si mi-au dorit drum bun.!!!! P.S. in pasaport au aplicat stampila de intrare si iesire ca autoturism. Сообщение отредактировал Vuk - 13.05.2014 - 08:39 -------------------- Predator
|
| curcubeu |
13.05.2014 - 08:45
|
|
|
| Ennigma |
17.05.2014 - 14:01
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 352 |
Eu des am mers cu bicicleta Iasi-Ungheni si invers...
Romanii nu au nici o intrebare de genul ca nu se poate pe bicicleta sa treci frontiera...ai nostri, oleak frineaza, nu oamenii, cit softul de care dispun. Ideea e ca programul de inregistrare a transportului ce trece frontiera nu are optiunea "bicicleta", doar auto, feroviar sau aerian, si conform legii, nu ai dreptul sa treci frontiera...absurd, nu? de asta ei nici nu vorbesc mult, te includ ca ai trecut cu unul din automobilele ce trec frontiera si gata, s-a rezolvat. VUK, ai mers cu bicicleta din Chisinau? P.S. Oricum bravo! -------------------- ...aici trebuie sa fie o vorba dulce... ;)
|
| Vuk |
17.05.2014 - 17:29
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 85 |
VUK, ai mers cu bicicleta din Chisinau? -
Da, desigur ca pe bicicleta. distanta totala-321km din care vre-o 10 prin Ungheni(mi-am vizitat colegii din anii studentiei)-Danduteni. Сообщение отредактировал Vuk - 17.05.2014 - 17:37 -------------------- Predator
|
| curcubeu |
18.05.2014 - 19:55
|
|
Eu des am mers cu bicicleta Iasi-Ungheni si invers... Romanii nu au nici o intrebare de genul ca nu se poate pe bicicleta sa treci frontiera...ai nostri, oleak frineaza, nu oamenii, cit softul de care dispun. Ideea e ca programul de inregistrare a transportului ce trece frontiera nu are optiunea "bicicleta", doar auto, feroviar sau aerian, si conform legii, nu ai dreptul sa treci frontiera...absurd, nu? de asta ei nici nu vorbesc mult, te includ ca ai trecut cu unul din automobilele ce trec frontiera si gata, s-a rezolvat. Clar |
| Tatiana_c |
18.05.2014 - 20:16
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 776 |
Ideea e ca programul de inregistrare a transportului ce trece frontiera nu are optiunea "bicicleta", doar auto, feroviar sau aerian, si conform legii, nu ai dreptul sa treci frontiera... Pt a ajunge în Iasi, nu este și o frontieră cu zonă pietonală? -------------------- http://www.tatianacotiga.com/
|
| Val |
20.05.2014 - 15:23
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 178 |
Pt a ajunge în Iasi, nu este și o frontieră cu zonă pietonală? Tania nu este zona pietonala.Recent ma intorc din Iasi,am fost cu bicicleta urcat in tren.La frontiera RO cei care detin pasapoarte biometrice sunt rugati sa prezinte si 500 euro.Am fost martor acestor intrebari.Persoanele normal ca nu dispuneau de aceasta suma.Ei erau preintimpinati ca data viitoare vor fi rugati sa ramina in MD daca nu vor avea 500euro. Inapoi din Iasi pina la Ungeni am venit pe bicicleta.La Sculeni nu am avut nici o problema cu trecerea.Va doresc plimbari placute. |
| gruffy |
22.05.2014 - 02:38
|
|
Участник Группа: Пользователи Сообщений: 47 |
Cineva zice a n-a fost intrebat nimic, iar cineva ca toti is rugati sa prezinte 500 de euro. Pe cine sa credem? Absolut toti care erau in tren cu biometrice au fost rugati sa prezinta banii, sau aleator? Anume 500 de euro sau la general daca au bani de cheltuiala?
Сообщение отредактировал gruffy - 22.05.2014 - 02:40 |
| Val |
22.05.2014 - 06:16
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 178 |
Cineva zice a n-a fost intrebat nimic, iar cineva ca toti is rugati sa prezinte 500 de euro. Pe cine sa credem? Absolut toti care erau in tren cu biometrice au fost rugati sa prezinta banii, sau aleator? Anume 500 de euro sau la general daca au bani de cheltuiala? Toti cei care detin pasapoarte biometrice.In trenul Ungheni-Iasi calatoresc persoane ce detin buletin de mic trafic,persoane ce detin pasapoarte Romane si acuma si cei ce detin pasapoarte biometrice(cind eu am fost erau numai trei persoane).Repet, prima data sunt preintimpinati iar data viitoare nu se vor permite sa treaca in partea ceia...Personal am vorbit cu politia de frontiera ce stringea pasapoartele.Acum e treaba ta sa crezi sau nu, |
| curcubeu |
23.05.2014 - 09:52
|
|
Cred ca aici deja depinde si de vamesi, de aici si avem diferite istorii
|
| pusneivladislav |
8.06.2014 - 21:14
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 47 |
precis va fi bine :-) , mai ales ca sunt unii turisti care calatoresc cu 10 euro in buzunar, o balalaika si un cort :-) pe ei nu prea cred sa-i opreasca sa-i intoarca...da...la sigur au mici momente de conflict, dar toti oamenii sunt oameni si cu toti te poti intelege omeneste daca esti om , da..este variantu sa dai peste un om care nu prea e om care la fel sunt multi, dar daca tu esti om apoi deobicei dai numai peste oameni sau daje poti sa te intelegi si cu cei cu inima de piatra :-) shi harababura... ma duc sa ma culc ca bredesk :-) ai numarat de cite ori ai zis oameni?:D |
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 10.11.2025 - 07:19 |