Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| trek |
14.04.2011 - 09:27
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 244 |
In cazul in care se foloseste foarte des cea mai mica stea din urma cred ca toti inteleg ca ea cel mai repede se uzeaza. Luind in considerare ca caseta XT e peste 40€ e foarte logic sa vreai sa schimbi doar steaua mica. Eu am schimbta lantul putin mai tirziu decit caseta si am o scapatarea la prima stea de 11t. Am cautat pe ebay si e practic imposibil sa gasesti asa ceva. E foarte logic ca Shimano nu vrea oamanii sa poata schimba doar o stea cind ar putea sa cumpere toata caseta. Mudaci.
Miche face asemena stele dar zic altii ca sunt de calitate nu prea buna. ![]() Oricum daca te stradui se gasesc unitati dar foarte dubioase precum aceasta. E un model mai vech de XT care si mai are indicata AQ-group in descriere. Dupa putina cercetare am gasit ca exista aQ-group si aS-group casete. Aici se poate vedea ca CS-M770 poate fi de doua feluri. Atentie intrebarea Daca e sa dezasamblez caseta mea si sa descoper ca e aQ-group ar putea 11t de la M760 sa mearga M770? Pe forumuri am gasit multe optiuni dar nimeni nu scrie ca a incercat si precis a mers. Сообщение отредактировал trek - 14.04.2011 - 09:31 |
| trek |
26.04.2011 - 20:32
|
![]() Участник Группа: Пользователи Сообщений: 244 |
Nu pot sa cred ca nimeni nu are ce zice la intrebarea data. Inkideti tema. Problema s-a rezolvat prin incercari si testari. Cine intilneste asa ceva intrebati
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 19.04.2026 - 12:50 |